Januvia

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 08:58 | מאת: עמליה

ביטון עובדה מ26-4-2013 יש כתבה עבור שימוש נ januvia מתחיל: משרד הבריות מזהיר: תרופרת להורדת םוכר עללות לגרום לםרטן הלבלב ברשימה בהודעה גם Januvia אני משתמשת בה . מה עוסים? תודה עמליה

02/05/2013 | 10:33 | מאת: Dingo

אני קיבלתי ג'נוביה ואחרי 3 שבועות אושפזתי עם דלקת בלבלב pan creatitis. הפסיקו לי מייד. חיפוש בגוגל מעלה שה-FDA גם מזהה בעיה בתרופה

04/05/2013 | 20:15 | מאת: פרופ' משה קרפ

לצערנו זו תגובה נדירה של התרופה,לפני שאנו רושמים אותה אנו מסבירים לחולה על אפשרות זאת.נכון שהפסיקו יש חעבור לטיפול אחר להתיעץ עם הרופא בברכה

02/05/2013 | 10:51 | מאת: עמליה

המון תודה ל dingo עבור התשובה מבקשת תגובה מהממחה לdiabetis תודה עמליה

מנהל פורום טיפול בסוכרת