סכרת הריונית

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

03/05/2013 | 11:48 | מאת: שולי

שלום רב , אני בהריון בשבוע 33 , והסוכר בבדיקות דם של 100 העמסת סוכר לא יצא תקין הייתי אצל דיאטנית ואני שומרת , שאלתי האם אחרי הריון זה יעבור הסוכר בגוף ? ויש במשפחה אצל סבתא וסבא סכרת ? האם זה יהיה תורשתי ? תודה רבה

03/05/2013 | 16:49 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב סוכר בצום של 100 זה גבולי במיוחד בהריון אני מציע לבצע העמסת סוכר של 75 גר לאושש או לשלול סוכרת הריונית מקווה שהתוצאה תהיה תקינה סוכרת מסוג 2 תורשתית וסוכרת הריונית שיכת לקבוצה זאת תתקשרי מה תהחה התוצאה שבת שלום

מנהל פורום טיפול בסוכרת