למי פונים כשרוצים לעבור ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 14:05 | מאת: ד.א

האם האפשרות לעבור ניתוח היא החלטה שלי או של רופאים מומחים. והאם צריך אשפוז אחרי לאזן את הסכרת או שרמות הסוכר יורדים לאט וניתן לשלוט בהם לבד .תודה וסליחה על השאלות הארוכות

03/05/2013 | 17:54 | מאת: פרופ' משה קרפ

בכל קופת חולים קיימת ועדדה של רופאים תזונאים מנתחים ,פסיכולוגים ועו"ס שקובעים את האינדיקציות וסוג הניתוח. הניתוח הוא לפרוסקופיה ללא פתיחת בטן.אישפוז קצר לפעמים של יום אחד.למאות שחלה העבה לא מיידית בסוכרת אך יש שיפור משמעותי יש להמשיך לאחר הניתוח בטיפול בהצלחה שבת שלום

מנהל פורום טיפול בסוכרת