סוכר לאחר ניתוח ביאטרי

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 12:50 | מאת: מיקו

לצוות שלום לפני כחודש עברתי ניתוח ביאטרי-שרוול.ירדתי במשך חודש 10 קילו. כיום אין לי דחף לעשות פיפי כמו שהיה לי לפני הניתוח,ואני פחות עייף. הסוכר היום בבוקר בצום היה 156 האם זה נורמלי ותקין ללא טיפול של תרופות עליי לציין שגם אין לי דחף למתוק תודה

02/05/2013 | 13:24 | מאת: פרופ' משה קרפ

מצויין שירדת יפה במשקל אבל רמת סוכר כמו שציינת דורש טיפול נוסף אפילו באינסולין יש להניח כי אם תמשיל לרדת במשקל אפשר יהיה להוריד במינון ואולי להפסיקו אתה צריך מעקב אצל רופא מומחה לסוכרת תודה

08/05/2013 | 11:40 | מאת: מיקו

לפרופ' שלום היום קיבלתי את התוצאות של בדיקות הדם שעשיתי חודש לאחר ניתוח שרוול. ה-HV1C ירד מ- 11.2 ל 9.6 והסוכר ירד מ- 270 ל 170 האם המגמה היא טובה לאחר ניתוח ואם צריך אינסולין או כדורים ומה הסיכויים שהגיע לרמת סוכר נורמלית תודה

מנהל פורום טיפול בסוכרת