שאלה לגבי הזרקות אינסולין

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

03/07/2016 | 15:46 | מאת: רונית

שלום, הסוכרת שלי לא מאוזנת סביבות 200. בעבר התנסיתי בהזרקות אינסולין וזה לא עזר (אפילו בתקופה שלקחתי אינסולין הסוכר בדם עלה לי ל- 300). בנוסף ההזרקה מאוד מאוד קשה לי, אפילו שהמחט קטנה. הרופא רוצה לרשום לי מחדש אינסולין. בדקו לי C-Peptide ומצאו שיש לי 1,000. האם אינסולין יעזור לי? האם אין לי מספיק אינסולין טבעי בגוף? אציין שאני מאוד אעדיף שלא להזריק אינסולין מכיוון שזה עושה לי תחושה מאוד לא טובה...

לפי המדדים שציינת אכן חסר לך אינסולין בגוף, וכהגדרה, אם הסוכר 200 ומעלה- חסר אינסולין. הרבה פעמים אפשר להסתדר בלי להזריק, אך אני לא יכולה לענות לך חד משמעית לגבייך כי אין לי את כל המידע הרפואי, את כל התמונה כולה.

מנהל פורום טיפול בסוכרת