דקסטרוזה

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

17/08/2015 | 18:22 | מאת: אילנית

שלום רב קניתי לחם קל דגנים עם הסמל של האגודה הישראלית לסוכרת אבל ברכיבים רשום שמכיל דקסטרוזה שאסור לחולי סכרת,איך זה מסתדר והאם מותר לאכול מהלחם? בתודה

שלום רב, החותמת של האגודה לא בהכרח אומרת שאין בכלל סוכר בלחם. זה פשוט מצביע על כך שכמות הסוכר היא נמוכה מלחמים אחרים. שום דבר בסוכרת אסור לחלוטין. זה הכל עניין של מודעות וכמויות. אם את מנסה לקצץ בפחמימות אז אולי פרוסה אחת במקום שניים. תוכלי להתייעץ עם דיאטנית. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בסוכרת