אפליקציה למעקב אחר רמת הסוכר בדם

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

10/07/2015 | 18:20 | מאת: רפאל שיינקר

שלום, עשיתי אפליקציה למכשירי אנדרואיד שעוזרת במעקב אחר רמת הסוכר בדם. ניתן להוריד מפה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev.sugartracker אני מעוניין בבקשה שרופא יחווה את דעתו על האפליקציה. מה רע? מה טוב? מה חסר?

31/07/2015 | 17:45 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רפאל לצערי איני מכיר את האפליקציה.יש בישראל מספר חברות שעוסקות במד סוכר רציף :מדטרוניק,גפן מדיקל,דקסקום ןאנימאס במדידת סוכר רציפה משתמשים היום חולים רבים ואין ספק שטכנולוגיה זאת משפרת את איזון הסוכרת שבוע טוב

מנהל פורום טיפול בסוכרת