הליכה לטיפול בסוכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/02/2015 | 22:10 | מאת: רפי

שלום רב, הומלץ לי על הליכה של כחצי שעה ביום כדי להפחית את רמת הסוכר בדם. השאלה היא האם שלוש פעמים הליכה של עשר דקות שקולים להליכה אחת של חצי שעה או שהרצף הכרחי להשגת ההפחתה בסוכר?

03/02/2015 | 12:47 | מאת: ענת טימין

רפי שלום, כל דרך שבא תוכל להיות יותר פעיל תעזור בהורדה של הסוכר. המטרה היא לשאוף לכ -30 דקות ביום, לפחות 5 ימים בשבוע. ניתן לפצל את הפעילות שלך ליום - 10 דקות הליכה מהירה שלוש פעמים בכל יום. אם אתה מנסה לרדת במשקל, עדיף ללכת רצוף 30 דקות ביום.

מנהל פורום טיפול בסוכרת