טיפול בסיבוכי סכרת - פרופ' קרפ

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

05/01/2015 | 14:31 | מאת: קיילה

ראשית פרופ' קרפ אספר לך כי אתה מכיר אותי שנים ארוכות. כאשתו של בעלי אשר לצערי הרב אינו עמנו מזה 11 שנים.אני בת 58 שנים. עבורי אשאל האם במרפאתכם DMC אתה מטפל בסיבוכי סכרת והאם אתם עובדים עם ביטוח פלטינום של כללית או בביטוח פרטי? תודה. כמו כן , אשמח לדעת כיצד אוכל ליצור קשר עם DMC ולקבוע תור ללא אישור על קבלת דוא"ל שאיני רוצה בו. תודה בשנית.

11/01/2015 | 18:26 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב לך קיילה אנו מטפלים ססוכרת על כל מרכיביה נשמח לעזור להתקשר למזכירות המרכז טל.036900333 לאחר השמעת קלטת קצרה תתקשר אליך המזכירה ותתן לך את כל הפרטים הדרושים בברכה פרופ קרפ

מנהל פורום טיפול בסוכרת