החלמה מלאה מסכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 11:38 | מאת: אבי

האם לדעתכם סכרת מסוג 2 אצל אדם מבוגר זאת מחלה כרונית שלא ניתנת לריפוי ? איזה ניסיון יש לכם בנושא זה ? תודה אבי

שלום, סוכרת סוג 2 בתחילת דרכה יכולה להיות הפיכה במקרים מסוימים, ללא קשר לגיל. בנוסף, אנחנו רואים יותר ויותר היום שניתוח בריאטרי כמו שרוואל מוביל במקרים רבים לרמות סוכר תקינות ללא תרופות סוכרת. אבל כמובן יש להתאים כל מקרה לגופו. בהצלחה

02/05/2013 | 12:44 | מאת: איקו

שלום--כמה חברים שהתפתחה אצלם סוכרת מסוג 2, HBA1C מ 7.5--9.2 ,במשקל עודף,בגילים 62-73 --התחילו בפעילות גופנית ובדיאטה ,בהדרכת רופא שהתמחה בתזונה-- הורידו כל אחד 16-25 ק"ג ממשקלו, ו A1C ירד ל 5.7--6.6 !!!! אגב רופאי המשפחה הציעו טיפול תרופתי--ביאטה ,ויסקוסה .הם סרבו ונטלו רק גלבוס או זנוביה. מה דעתך ? איקו

מנהל פורום טיפול בסוכרת