רמות סוכר בבוקר

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

10/09/2014 | 23:34 | מאת: אברהם

אני סוכרתי לאחר ניתוח לבלב מאוזן היטב ע"י לבמיר וגנואט AIC 6.3.6/6 שמתי לב שבבוקר כשאני קם עם רמות סוכר נמוכות 72-80 לאחר זמן מה ללא אוכל רמת הסוכר עולה ב-10-20 יחידות . האם יש לכם הסבר?.

19/10/2014 | 17:07 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום אברהם הסוכרת שלך מאוזנת מצויין.הטיפול המשולב ג'נואט ולוומיר טוב מאוד.השאלה היא עם בניתוח הוצא אותו חלק של לבלב המכיל את רוב תאי הבטה בעיקר ראש הלבלב לאיזון יותר יציב ניתן להשתמש היום באינסולין טרגלוטק שהוא מאותה חברה אך יציב יותר תברר אצל הרופא באם זה מאושר בקופה שלך בברכ ה

מנהל פורום טיפול בסוכרת