שילוב ספורט

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

16/07/2014 | 14:43 | מאת: אור

שמי הוא אור יש לי סכרת נעורים מגיל 12 ועל מנת לאזן אותה אני מקפידה על אינסולין וספורט באופן קבוע. עכשיו בגלל המצב הבטחוני אינני יכולה ללכת לחדר כושר ולכן רמות הסוכר שלי גבוהות מן הרגיל ניסיתי לקפוץ בדליגית אך זה לא עזר יש אולי ספורט אחר או דרך אחרת שאני אוכל להוריד את רמת הסוכר ? בבקשה

15/08/2014 | 09:48 | מאת: פרופ' משה קרפ

פעילות גופנית מאוד חשובה אם אין אפשרות ללכת לחדר כושר - לא נורא אפשר לבצע פעילות גופנית על ידי הליכה בתוך או סביב הבית 30 דקות ביום וזה מספיק שיהיה שקט שבת שלום

מנהל פורום טיפול בסוכרת