מניעת סוכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 11:37 | מאת: מוטי

אני בן 67. עד בדיקת הדם האחרונה שלי היו רמות הסוכר שלי בסביבות ב-80. בבדיקה האחרונה קפץ הערך ל-93. האם בדיקה אחת מספיקה להצביע על מגמת עליה ברמת הסוכר? האם אני יכול לעשות משהו על מנת להוריד את רמת הסוכר בדם. (אני לא סובל מעודף משקל, מתעמל ומנהל אורח חיים "בריא" כולל תזונה.) תודה, מוטי

שלום, זה טוב שאתה עוקב אחר מצב הבריאותי שלך בקפידה, אבל בשלב זה אני לא חושבת שאתה צריך להיות מודאג. תמשיך בשמירה על אורח חיים פעיל ובריא והמשך לבצע מעקב בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסוכרת