שאלות בתור סוכרתית חדשה.

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

31/03/2014 | 19:36 | מאת: אורלי רוזנמאן

עם כדור גלוקמין אחד ביום הסוכר התלת חדשי שלי הוא6.1 האם יש תחליף טבעי לגלוקמין? האם לקחת אותו בשעה קבוע?או אחרי הארוחה הגדולה? לשתות יחד אתו הרבה מיים? גובהי הוא 157 ס"מ ומשקלי 56 ק"ג האם ירידה של מספר ק"ג תעזור להפסקת הכדור? ישנו משהוא צמחי שיכול לעזור? דיקור? איזה רופא מומחה בתחום שיכול ליעץ לי?

02/04/2014 | 17:10 | מאת: פרופ' משה קרפ

אין תחליף לגלוקומין.יש לקחת פעמיים ביום עם הארוחה כמובן יש היום טיפולים נוספים אך אינם תחליף לגלוקומין .אנו לא מאמינים בריפוי "טבעי" אלא בדיאטה ואכילה נכונה בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת