טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 11:08 | מאת: מאיה

שלום שמי מאיה ואני חולה בסכרת כבר 6 שנים בהתחלה היה לי סכרת הריון אחרי זה נעלם וחזר כעבור 4 שנים שלוש שלנים נוספות הייתי בלי תרופות רק דיאטות לבסוף התחלתי ליטול תרופות גלוקומין 2 תרופות אני נוטלת פעם בבוקר ואחד בצהריים או לפעמיים אחד בצהריים באופן קבוע ואחד בערב השאלה מה החשיבות מתי ליטול אותם והאם חייב באותם השעות והאם מותר ליטול עד 3 פעמיים ביום אם אני בודקת והערכים קצת גבוהים לאותו ערב אודה על תשובתכם מאיה

שלום, מומלץ ליטול גלוקופאג אחרי אוכל במיוחד אם את בתחילת הטיפול, בכדי למנוע תופעות לוואי כמו בחילה. עדיף לקחת בשעות קבועות. אפשר לקחת 3 כדורים ליום בצורה קבועה. הוספה של כדור לסירוגין לפי רמות סוכר בערב, לא תהיה כל כך אפקטיבית. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסוכרת