מי שחי רק על פחממות

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

17/03/2014 | 12:33 | מאת: עדן

רמת הסוכר שלי בין 100-120 c1a הוא בסביבות 6.7. מכיוון שאני אחרי 8 נתוחים מעי גס נשאר לי מעט מאד מעי, ואינני יכולה לאכל מזונות שיש בהם סיבים, דברי חלב, ירקות פירות. אני חיה על פחממות (לצערי) ועדיין סובלת מהרבה יציאות לא נשלטות. האם יש לך הצעה לגבי תזונה שתקל עלי ותשמור על רמת סוכר נכונה.

02/04/2014 | 17:22 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום עדן בעיה קשה אמנם רמת הסוכר נראית תקינה אך זה לא מספיק כי יש לבדוק גם רמות סןכר אחרי האוכל בדרך כלל יש לאכול גם חלבונים כדי להביא למאזן מטבולי יציב HBA1 בגבול העליון אני מצחע לפנות לדיאטנית מומחית לתזונה וסוכרת תכתוב בבקשה לדיאטנית שלנו בשם ענת טימין אשר תוכל לענות לך לפחות באופן חלקי בברכה קרפ

מנהל פורום טיפול בסוכרת