A1c לעומת בדיקה עצמית

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

11/02/2014 | 14:55 | מאת: דן

שלום רב, אני בן 63 ויש לי סוכרת כבר הרבה זמן. בכל אופן יש לי שאלה שמביעה אותי בדירות הסוכר שאני עושה לעצמי הן לא טובות מגיעות אף ל200 ואפילו 230 אחר הצו הוריים ובערב ואילו בדיקת a1c לא רעה 6.9 . האם כדי למנוע סיבוכים של סוכרת צריך להתייחס לבדיקות העצמיות או ל בדיקת a1c. הרופא לא כל כך מבין את הסיבה לכך מנסה למצוא אבל מתייחס דווקא לסוכר הגבוה בדם כגורם לסיבוכים.

24/02/2014 | 12:07 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום דן נכון מה שקובע זה רמת הסוכר בדם במיוחד אחרי האוכל ולזה יש להתייחס כמובן גם לרמת הסוכר בצום!! בברכה פרופ.מ.קרפ

מנהל פורום טיפול בסוכרת