התחלת טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

03/02/2014 | 10:59 | מאת: לילי

שלום רב, אני בת 46 ע ערכי סוכר של 120 בצום כבר זמן רב, H1BC 6.7 הרןפא המליץ על התחלת טיפול תרופתי עם גלוקומין 850 מ"ג. אני שומרת על תזונה מאוזנת וכן ספורט ברמה היומיומית. משקל 61 ק"ג, גובה 1.64 מ. אני מבקשת לבחון האם נכון וכדאי להתחיל טיפול וכן האם זהו הטיפול הנכון בשלב זה. האם יש אופציות נוספות ? אודה לתשובתכם.

24/02/2014 | 12:14 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום לילי זה הטיפול הנכון היום מוסיפים לטיפול זה מעכבי DTT4 כמו ג'נוביה .נא לפנות למומחי סוכרת לקבלת תשןבה מפורטת בברכה פרופ.מ.קרפ

מנהל פורום טיפול בסוכרת