הורדת סוכרת ללא כדורים

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

14/11/2013 | 17:40 | מאת: דוד צור

חבר'ה - אפשר להדביר את הסכרת ללא תרופות - אני כדוגמא מצויינת הייתי עם HBA1C=8.4 ולקחתי 2 כדורים ליום -כיום הHBA1C שלי 6 ללא תרופות כלל - איך עושים את הפלא הזה - צריך הרבה משמעת עצמית (שלא הייתה לי במשך זמן רב ) עד שפגשתי את דר' אשחר - הדבקות שלו במטרה להפוך את עם ישראל לבריאים ללא תרופות היא שעשתה לי את זה (ותאמינו לי אני לא איש שיווק שלו) -כיום אנו עובדים על הורדת לחץ הדם לערכים נורמליים ואז נרים כוסית (מיץ ענבים) לבריאות

15/11/2013 | 17:45 | מאת: פרופ.מ.קרפ

שלום דוד HBA1 של 8.4 בתחילת המחלה מצביעה על סוכרת כדורים-איזה? יכולים להוריד את הסוכר זמנית בתוספת דיאטה נכונה השיטה היום לעבוד על הלבלב שלא יכשל בהמשך כי אין ריפוי לסוכר לצערנו יש הרבה שחקנים בנושא כדאי שתשוחח עם מומחה בברכה

16/11/2013 | 19:31 | מאת: משה

לדוד צור שלום קראתי את תגובתך להדברת הסכרת,אני סכרתי זה למעלה מ15שנים לוקח 2 כדורי ג'נואט עדיין לא מאוזן אשמח אם איך עושים זאת ע'מ לשמור על רמה מאוזנת של הסוכר תודה משה

09/12/2014 | 12:35 | מאת: לידיה חי

שלום האם אפשר לקבל פרטים על דר אשחר כולל מס פלפון סובלת מסוכרת 2 לאחר טיפולים שונים אין שינוי תודה

מנהל פורום טיפול בסוכרת