אכילת רימון

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

14/11/2013 | 13:28 | מאת: MIKA

שלום רב לצוות הרופאים אני בת 53, ,עשיתי בדיקת דם והתוצאה של הסוכר היתה 117.הרופא אמר לי שאני גבולית ואין צורך בתרופה .אבל אני צריכה לשמור והפנה אותי לתזונאית .שאלתי היא האם מותר לי לאכול כל יום רימון כולל החרצנים ? האם מותר לי לאכול עוד 2 פירות כי מותר לאכול עד 3 פירות ליום ,או שכשאני אוכלת רימון זה שווה ערך ל 3 מנות פרי ? תודה מראש על התשובה ויום נפלא

15/11/2013 | 18:13 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב לך מיקה רמת סאכק בצום של 115 לא תקינה יש לבצע העמסה שלמה או בדיקת סוכר 2 שעות אחרי ארוחה של 75 גר פחמימות רימון זה פרי מצויין אך לא מרפא סוכרת 2 מנות פרי זה בסדר בכל מקרה צריך להכנס קצת יותר לעמק על מצב הסוכרת שלךבהתייעצות עם רופא ודיאטנית בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת