סכרת בבקר

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

11/11/2013 | 17:33 | מאת: יעקב

במדידות הבוקר שלי 125-150 ובדיקות אחה"צ 85-90 כמו כן H1bc 5.9-6 ומקפיד על 3-4 הליכות נמרצות בשבוע. הרבה ירקות. שעה לפני השינה אני אוכל 1-2 פרוסות לחם עם גבינה או אבוקדו, ושבת מתוקה. מה ניתן לעשות להקטנת סוכר הבוקר. אני לא מטופל בתרופות.

11/11/2013 | 17:57 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום יעקוב קיימת בעכיה של רמות סוכר יותר גבוהות בבוקר בגלל יצירת הורמונים אנטגוניסטים לאינסולין לפנות בוקר רמת הHB1 שלך תקינה לא נראה לי כי יש לך סוכרת אך ליתר בטחון אנחנו ממליצים על ביצוע העמסת סוכר או לחליפין הצמדת סנסור שזה כמו הולטר שמודד סוכר כל דקה למשך 5 ימים תוכל לפנות אלינו להסברים בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת