סכנת לסכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

11/11/2013 | 16:25 | מאת: שרון

שלום. אני סבלתי מבכרת הריונית בשני ההריונות שלי אך זאת אוזנה על ידי דיאטה קפדנית. בהריון השלישי נדרשה גם דיאטה חריפה ( ללא פחמימות כלל) וגם טיפול תרופתי, חצי כדור גובלן לפני השינה. הייתי מעוניינת לדעת מה הסיכונים הבאים שעומדים לפני בהמשך החיים. תודה.

11/11/2013 | 18:02 | מאת: פרופ' משה קרפ

סוכרת הריונית יכולה להתפתח לסוכרת לרוב מסוג 2 .לא להבהל!יש לבדוק לפחות פעם בחודש רמת הסוכר בדם במרפאה.כל זמן שזה תקין ,להיות שקטה במדה ורמת הסוכר בבוקר בצום מעל 100 לפנות לבדיקה נוספת כגון העמסת סוכר בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת