טיפול ל A1C 5.9 וסוכר בצום 101

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

09/10/2013 | 10:31 | מאת: אריק

אני בן 52. הרופא נתן מטמורפין 1 ליום לפעמים הסוכר בצום עולה ל-115. במקביל עוסק ברכיבת אופניים 3 פעמים בשבוע כשעה, אך עדיין הסוכר בבוקר למעלה ממאה. האם המטמורפין עוזר או כדאי משהו אחר. אבי היה סוכרתי ואחי סוכרתיים.

11/11/2013 | 18:20 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב לך אריק רמות סוכר של 115 בצום עם מטפורמין מצביעות כי הסוכרת אינה מאוזנת מספיק האם יש לך משקך עודף? יש סיפור משפחתי שמחזק את הצורך של איזון הדוק יותר עם תרופות נוספות נשמח לעזור בברכה

11/11/2013 | 18:47 | מאת: אריק

לפני 4.5 שנים שקלתי 130 ק"ג בגובה 180 ס"מ, ועברתי שרוול קיבה שלא כ"כ הצליח. היום אני שוקל 113 ק"ג למרות הספורט. הסוכר היה מגיע בעבר ל270 והיום עד 120. את הטיפול במטרופין התחלתי רק לפני חודש והוא לא שינה כלל בערכים. שמעתי שיש תרופות טובות יותר שאינן בעדיפות של קופות החולים. מה כדאי לעשות?

מנהל פורום טיפול בסוכרת