שאלה דחופה,

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/08/2013 | 01:14 | מאת: תיתי

בת 66,עם סכרת סוג 2 כבר 12 שנה.לאחרונה במיוחד עם סכרת לא מאוזנת ,מגיעה ל280-300 סוכר ביום.הייתי אצל מספר רופאים.יש לי רגישות לכל התרופות הקיימות בשוק בארץ.(סובלת מבחילות קשות מאוד) לא במצב שהומלץ על זריקות.האם יש תרופות שניתן אולי להזמין מחו"ל? אני ממש לא יודעת מה לעשות.

02/08/2013 | 09:28 | מאת: פרופ' משה קרפ

האיזון הלא טוב דורש התערבות דחופה ! אין פרטים על סוג התרופות שיש לך רגישות כלפיהן יש צורך בפרטים נוספים מציע לך לפנות אלינו ואנחנו נעשה כמיטב יכולתנו לעזור תודה ובברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת