לרופאי הסכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

30/07/2013 | 23:02 | מאת: דן

שלום בן 60 . בצום 80-90. שעתיים אחרי האוכל בין 100-118. פעם פעמיים בשבוע אוכל ארוחת ערב מתמשכת : שעתיים , שלוש , של פירות בלבד וקצת חלבון .( אגוז , שקד שלא יעלה וירד מהר הסוכר ואהיה עייף). מתחיל בתפוח וכמה ענבים . חצי שעה אחרי , כמות תאנים, ומנגו , וא"חכ 2,3 אפרסמונים. מהביס האחרון סופר שעתיים. ואז מדדתי סוכר . 1) האם מהביס האחרון זה נקרא אצלכם שעתיים? 2)לפעמים חצי שעה אחרי האוכל מזיע קצת ל5 עד 10 דקות ואח"כ הכל בסדר. (ומרגיש מצויין) מה ההזעה הזו?מה זה אומר ? 3) האם יש טעם לבדוק הסוכר בעת ההזעה הזו או לא משמעותי? 4)האם שמוסיף חלבון לארוחת הפיירות "מרמה" את המדידה אחרי שעתיים ? תודה מראש ,

02/08/2013 | 09:34 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום דן ערכי הסוכר בצום תקינים כמו כן הערכים לאחר האוכל האם אתה מקבל טיפול כל שהוא? אני מציע לך לפנות לדיאטנית מומחית לסוכרת בשאלות אלה אנחנו בDMC מוכנים לעזור לך בברכה ושבוע טוב

מנהל פורום טיפול בסוכרת