אי ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

17/07/2013 | 21:07 | מאת: דפנה

מזה מספר שנים אני חולת סכרת מ טופל בגלובן במינון של 2-3 פעמים ביום לפני הארוחות, לפני כשבועיים החלטתי "לקחת את עצמי בידיים", דיאטה, הליכות והפסקת צריכת מתוקים ופחמימות בכלל, בשבוע הראשון הורדתי כ-3 ק"ג, והיום לאחר שקילה שוב הסתבר לי כי כל הק"ג שהורדתי חזרו, לציין שבבדיקות יומיות שאני עורכת ערכי הסוכר ירדו מ-300 לכ-120-180 בממוצע, למרות התסכול באי ירידת המשקל (סובלת מעודף משקל) אני ממשיכה בדיאטה, קבעתי תור למומחה בתחילת החודש, האם האי ירידה היא בעקבות כדורי הגלובן, או יש אצלי איזה כשל שאני לא ערה לו?

ראשית, זה נהדר שהתחלת לטפל בעצמך! תהליך הירידה במשקל מלווה כמעט תמיד בקשיים רבים. כאשר מתחילים לאזן את רמות הסוכר, הגוף מאחסן את הסוכרים שמגיעים למחזור הדם כדי להתגבר על "החוסר" שנוצר לפתע, עד שהוא מסתגל למצב החדש. באופן כללי, הגלובן ידוע כתרופה שעשויה לגרום לעליה במשקל, קיימות תרופות אחרות בשוק שעשויות להתאים לך.

19/07/2013 | 19:33 | מאת: דפנה

מנהל פורום טיפול בסוכרת