סוכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

04/07/2013 | 23:35 | מאת: רן

שלום רב, לסבתא וסבא שלי משתי הצדדים(אמא+אבא)יש סוכרת,לאחרונה גם גם לאבי התחילו סימנים,אני אישית בן 15,עוסק בספורט,ורציתי לדעת אם מנתונים אלו ניתן להעריך מה הסיכוי שהקבל סוכרת. אם זה בטוח או בסיכוי גבוה ועלי לבצע משו בשביל למנוע.

17/07/2013 | 11:51 | מאת: פרופ' משה קרפ

לגבי המשפחה מדובר על סוכרת מסוג 2 שהתורשתיות שלה גבוהה לגביך מה שעליך לעשות הוא לא להשמין!! לעסוק בספורט ולבדוק סוכר הדם אחת לשנה על ידי כך הסיכוי יירד ויתכן והסורת לא תופיע כלל

מנהל פורום טיפול בסוכרת