אנדוקרינולוגיה

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/07/2013 | 11:57 | מאת: נועמית

שלום אני יודעת שזה פורום לסוכרת אבל אני חייבת תשובה מפרופסור שגם בתחום לי יש תת פעילות של בלוטת התריס. הft4 שלי היה כל הזמן בנורמה. הצלחתי להוריד את ה tsh ל10 בטיפולים הוליסטים ללא כדורים. לקחתי לפני חדשיים אצות ים ולפי דעתי זה הקפיץ לי ל40 אבל אחרי שבועיים בבדיקה חוזרת שהפסקתי את הכדורים ירד לי ל26 ואני מאמינה שעוד ירד לבד. האם כל מי שיראה את הבדיקות ייתן לי כדורים. או האם יש סיכוי שאני אלך לפרופסור פרטי הוא ישלח אותי לבדיקות אחרות לראות מה הגורם לתת פעילות כי עובדה שאני כן הצלחתי לאזן אותה פעם אחת ועכשיו אני כן הצלחתי להוריד את הכמות בלי כדורים או שבכל מקרה אין מה לעשות וחייבים כדורים ואז אין עם שאלך ליועץ מומחה

04/07/2013 | 17:45 | מאת: פרופ' משה קרפ

קרוב לוודאי שיש צורך בכדורים. אצות ים יכולות לגרום להחמרה בתת התריסיות. אני מציעה לא להסתמך על טיפולים אלטרנטיביים. הטיפול בתת תריסיות הינו פשוט ביותר. אנא פני לאנדוקרינולוג לצורך טיפול ומעקב.

מנהל פורום טיפול בסוכרת