שינוי במינון גאנואט

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

29/06/2013 | 20:56 | מאת: שיר

סוכרת סוג 2 התגלתה לפני שנה בן 59 מטופל בזאנואט פעמיים ביום. בדיקות בבוקר בצום בממוצע 110 במהלך היום בן 95 ל137 אחרי אוכל A1c ב3בדיקות אחרונות (כל 3חודשים). בן 5.2 ל 5.5 האם אפשרי לרדת במינון לפעם אחת ביום ( האם בכלל השפעת התרופה טובה ל24 שעות?) עפי דעתי הגאנואט מונע ממני לעלות במשקל ( ואני מעונין לעלות קצת ) משקלי תקין אבל רוצה לחזור למשקל של לפני התפרצות הסכרת תודה

04/07/2013 | 17:49 | מאת: פרופ' משה קרפ

כדור אחד בהחלט מספיק, הוא אמנם לא מכסה ל- 24 שעות ולכן כדאי לקחת אותו בשעות הערב.

מנהל פורום טיפול בסוכרת