לפרופ קרפ

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

09/06/2013 | 13:07 | מאת: מיכל

בסוף שבוע שעבר ענית לי תשובה בקשר לזריקות ויקטוזה שבמידה והבחילות לא חולפות ללא עזרה ניתן להחליף לזריקות ביטא שניתנות2 ביום. רציתי לדעת אם המהלך הזה נכון גם בסכרת סוג 1. תודה מיכל

11/06/2013 | 08:52 | מאת: פרופ' משה קרפ

למיכל שלום זה נכון גם לסוכרת מסוג 1 אך ברצוני להדגיש כי אין אינדיקציה חד משמעית לטיפול כזה בסוכרת מסוג 1 אלא אם המטופל עם משקל עודף ומקבל מינון גבוה של אינסולין מעל 1.5 יח\קג משקל.במקרים מיוחדים מרחיבים את האינדיקציות ובזה עליך להתייעץ עם רופא סוכרת בברכה

11/06/2013 | 09:17 | מאת: מיכל

מנהל פורום טיפול בסוכרת