Amylaze

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

08/05/2013 | 14:20 | מאת: עליזה

בבדיקות הדם שנעשו לי לפני פחות מחודש עלה ממצא חדש ששמו Amylaze ברמה של 124u/l. לפי ההסבר לתוצאה (קופ"ח מכבי) מוסבר שיש בעיה עם תפקוד הלבלב. יש לי סיפור משפחתי קשה עם סוכרת, אך לי אין ורמות הסוכר בדם שלי נעות בבסביבות ה-98, לפעמים - אם אינני אוכלת - אפילי ירידה ל-72. אני מודאגת, כי כל יתר תוצאות הבדיקות מעולות!

08/05/2013 | 19:08 | מאת: פרופ' משה קרפ

לעליזה שלום עמילאזה זה אנזים שמפרק מזון.מצוי גם ברוק מערכת העיכול והלבלב במקרים של דלקת לבלב הערכים עולים למאות ויותר הערך שלך גבולי ממליץ לעקוב לאחר התוצאה הזאת ולא להכנס לחרדה בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת