מתלבטת לגבי הסרת שיער

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

19/08/2013 | 10:41 | מאת: קרן23

היי, אני רוצה לעשות הסרת שיער לצמיתות. אך קצת מתלבטת אם לעשות IPL או לייזר...אני רוצה לעשות ברוב האיזורים בגוף ורוצה לבחור את המכשיר שפחות יכאב כי אני רגישה לכאב...אשמח להמלצהץ..

20/08/2013 | 17:15 | מאת:

שלום קרן, ממליצה לך טיפול הסרת שיער בלייזר. ברשותנו מכשיר הלייזר המתקדם בעולם-ווקטוס. אחד מיתרונות המכשיר הזה הוא טכנולוגיית קירור ייחודית המאפשרת טיפול נוח וללא כאבים. תוכלי לקרוא עוד על טכנולוגיית הלייזר שלנו באתר הבית. http://www.or-com.co.il/hair-removal/ מוזמנת לייעוץ בקליניקה ולהתרשמות מהמכשיר. אור קוסמדיקס.