אקנה לילדה בת12

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

15/08/2013 | 15:01 | מאת: צביה

לביתי בת ה12 יש פצעונים בפנים, ניסינו כמה וכמה תכשירים שלא מאוד עזרו. מה את ממליצה? תוך כמה זמן בדרך כלל אפשר כבר לראות שיפור במצב שלה? תודה רבה.

18/08/2013 | 10:14 | מאת:

שלום צביה, כמה זמן ביתך סובלת מפצעי האקנה? ממליצה על טיפולי פנים אצל קוסמטיקאית רפואית. הטיפול באקנה כולל ניקוי עמוק של העור, ניקוז קומודונים (שחורים)והרגעת העור. הטיפול משלב תכשירים טיפוליים בעלי רכיבים פעילים היעילים במיוחד לעור שמן ובעייתי. הצלחת הטיפול תלויה במידה רבה בהתמדת ביתך בטיפולים, ובמקביל עליה להקפיד על שגרת ניקוי עור יומיומית, תוך שימוש במוצרים פרא-רפואיים המתאימים למצב עורה. אתן מוזמנות לייעוץ אישי בקליניקה 6599*. בהצלחה.