כתם בעור הפנים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

07/08/2013 | 09:41 | מאת: אופירה

אני חודשיים אחרי הלידה והופיע אצלי כתם בפנים לפני כחודש בערך, לא ברור לי ממה הוא הופיע ולמה..אני כרגע לא יודעת באילו תכשירים להשתמש ומה אפשר לעשות עם זה..? אשמח להמלצתך.

08/08/2013 | 10:21 | מאת:

אופירה שלום, במהלך ההיריון מתרחשים שינויים בפיגמנטציה שיכולים לבוא לידי ביטוי בכתמים על העור. ישנם מספר פתרונות אסתטיים מצוינים לתופעה זו, החל מטיפולי הבהרה ועד לפתרון ע"י טכנולוגיית הלייזר. הפתרון שנתאים לך תלוי כמובן במצב הכתם ובמצב עורך. מוזמנת לייעוץ אישי. אור קוסמדיקס 6599*