יובש ..

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

05/08/2013 | 14:03 | מאת: גילה

שלום-רציתי לשאול מה הפתרון עבור יובש בעור הפנים..זה מאז תחילת הקיץ כבר כמה חודשים. איך אפשר לטפל בזה?

06/08/2013 | 10:07 | מאת:

גילה שלום, כדי לטפל בעור היבש ממליצה על טיפול משקם לעור הפנים, כמו פילינג. הפילינג יסייע בקילוף שכבות העור, השלת תאים מתים, החדרת לחות, המרצה וחידוש תאי עור הפנים. חשוב גם שתבחני באילו תכשירים את משתמשת בשגרת הטיפוח שלך (קרם לחות/הגנה/סבון פנים וכו') - יתכן ואחד מהמוצרים שאת משתמשת אינו מתאים למצב עורך. מוזמנת לאבחון וייעוץ אישי אצלנו בקליניקה 6599*, בהצלחה!