צלקת

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

26/07/2013 | 13:12 | מאת: יפעת

שלום, לפני חודשיים עברתי ניתוח בברך. נשארה צלקת באורך 15 ס"מ. העור נוקשה ואינו גמשי. הייתי מעוניינת בהמצלה על משחה שתאפשר גמישות. בנוסף הצלקת אדומה -ורודה ומאוד בולטת. מה אפשר לעשות כדי לטשטש ושתיראה כמה שפחות? תודה מראש, יפעת

28/07/2013 | 11:52 | מאת:

יפעת שלום, ישנם מספר פתרונות אסתטיים לבעיה שאת מתארת, למשל טיפול לייזר בצלקות. את מוזמנת לקרוא על כך באתרנו http://www.or-com.co.il/scars/ לצורך מענה מדויק באשר לדרך הטיפול המומלצת אנו צריכים לאבחן את הצלקת. מוזמנת לייעוץ בקליניקה, שבוע טוב. 6599* אור קוסמדיקס.