קמטי הבעה בין הגבות

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

21/07/2013 | 14:38 | מאת: אפרת_22

היי, יש לי קמטי הבעה בין הגבות - איך אפשר לטפל בזה בצורה שתחזיק לי זמן? חוץ מזה-אני בת 22 ולא יודעת אם זה מוקדם מדי לטפל בזה? תודה רבה!

22/07/2013 | 12:55 | מאת:

אפרת שלום, ניתן לטפל בקמטי ההבעה שבין הגבות באמצעות בוטוקס אשר יעיל בהחלקת קמטי הבעה. באשר לגילך הצעיר-ניתן לטפל בחומרי מילוי בכל גיל במידה והזרקת חומרי המילוי נעשית לשם פיסול הפנים. כאשר הטיפול מיועד לתקן את נזקי הזמן, לרוב אין צורך בטיפול לפני גיל 30-35. מוזמנת ליעוץ אישי עם רופא בקליניקה שלנו, 6599*. בהצלחה.