השתלת שיער

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

22/04/2013 | 09:10 | מאת: חי

שמעתי על שיטה חדשה להשתלת שיער, האם את מכירה? האם ממליצה? חי

23/04/2013 | 14:44 | מאת:

לגבי השתלת שיער קיימות מספר שיטות לפרוצדורה הזו, החדשות מביניהן: * השתלה הנעשית בשיטת הNHI לחילוץ והזרקה מחדש של זקיקים. * השתלת שיער בשיטת F.U.T * הדמיה של שיער (ולא השתלה) בשיטת מיקרו פיגמנטציה. המלצתי לך לברר קודם כל ברחבי הרשת, לקבל את המידע הראשוני, לאחר מכן לקבל יעוץ אישי בכמה קליניקות המטפלות בתחום, אפילו לבקש טיפול הדגמה, לפני שאתה מחליט. בהצלחה!