שומניות בעור הפנים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

04/07/2013 | 13:12 | מאת: ronit_r

שלום, מאז תחילת הקיץ אני שמה לב שהעור שלי מאוד שומני ומבריק..בדר"כ זה לא ככה.. ממה זה יכול לנבוע? למה זה קשור ומה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה רבה.

07/07/2013 | 09:58 | מאת:

רונית שלום. איך היית מגדירה את סוג עורך בדרך-כלל? האם זה הקיץ הראשון בו את מבחינה בשינוי הזה? האם התופעה חוזרת על עצמה כל קיץ? באופן טבעי, בקיץ מזיעים יותר ונוצר מרקם מבריק על הפנים, שנראה שומני - אך עדיין לא בטוח שסוג עורך הוא שמן. ממליצה על ביקור אצל קוסמטיקאית רפואית - שתוכל לאבחן במדויק את מצב עורך ולהתאים לו את הטיפול והתכשירים הנדרשים לאיזון עור הפנים. בנוסף, חשוב להקפיד על שגרת ניקיון עור הפנים, מדי בוקר וערב (בסבון המיועד לסוג עורך), וכן מריחת קרם לחות מתאים וקרם הגנה מהשמש. מוזמנת ליעוץ, 6599*. אור קוסמדיקס