אורך חיים של אולטרסול סגור ללא שימוש

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

01/07/2013 | 20:42 | מאת: אתי

שלום ברשותי קרם נגד שמש סגור ללא שימוש כשנתיים, אלתי היא האם עדיין החומר פעיל , האם ניתן להשתמש בו. אודה על תשובתכם.

02/07/2013 | 09:48 | מאת:

אתי שלום, ראשית, חשוב לבדוק על גבי הקרם אם מצויין תאריך התפוגה. לרוב תכשירי ההגנה מהשמש אורך חיי מדף של שלוש שנים, ואז לפי דרישות הFDA אין חובת הטבעה של תאריך תפוגה על המוצר. עם זאת, בתכשירי הגנה מהשמש המאבדים תוקף תוך פחות משלוש שנים קיימת חובה לציין את תאריך התפוגה על התכשיר. המלצה נוספת-בדקי את הצבע, המרקם והריח של הקרם, אם משהו נראה לך שונה - אל תשתמשי בקרם. בהצלחה וקיץ נעים.