איפור קבוע

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

01/07/2013 | 13:59 | מאת: רותי

שלום, אני שוקלת לעשות איפור קבוע בגבות ושפתיים - אני מתלבטת מכיוון שיש לי אדמומיות ונימי דם בפנים, האם זה מתאים לי בכלל לעשות טיפול כזה? או אולי לחכות שהאדמומיות תחלוף או תירגע קצת ואז לעשות איפור קבוע? תודה.

02/07/2013 | 09:59 | מאת:

רותי שלום, הדבר תלוי במצב העור ובדרגת הקופרוז (נימי דם בפנים) שיש לך. באופן כללי, ייתכן ויהיה נכון יותר לטפל קודם בנימי דם על ידי טיפול לייזר ואחרי תקופת הטיפול להתחיל באיפור קבוע. מזמינה אותך לייעוץ אישי ואבחון עם רופא בקליניקה, 6599* אור קוסמדיקס