עיגולים שחורים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

27/06/2013 | 15:45 | מאת: טלי

לאחרונה יש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים, אני לא חושבת שזה קשור לעייפות מכיוון שאני מקפידה על שמירה על שעות שינה סבירות כל יום (7 8 שעות שינה). ממה זה יכול להיות? ואיך אפשר לטפל בזה?

01/07/2013 | 12:10 | מאת:

טלי שלום, העור שמסביב לעיניים הוא הראשון שנוטה להתקמט ולאבד מחיוניותו. כהויות מתחת לעיניים אינם נובעים אך ורק מחוסר שינה, אלא גם מגורמים נוספים: נטייה גנטית/חוסר בשתיית מים ותזונה דלה/פיגמנטציה/חשיפה לשמש וייתכנו גם גורמים נוספים. ניתן לטפל בכהויות מתחת לעיניים בכמה אופנים, הכל תלוי כמובן בחומרת המצב. דרך אחת היא טיפול פנים המתמקד באיזור העיניים ופועל על השרירים סביב העיניים, מחזק וממצק אותם. הטיפול גם מחזק את סיבי הקולגן והאלסטין וגורם לאפקט מתיחת והגמשת העור שמסביב לעיניים. ניתן לשלב את הטיפול עם פילינגים שונים. באם המצב חמור והכהויות עמוקות יותר - אפשר לשקול פילינג לייזר או הזרקות. בהצלחה, מוזמנת לייעוץ אישי 6599* , אור קוסמדיקס