סבון פנים לעור יבש

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

26/06/2013 | 16:15 | מאת: יונית

היי,קניתי בפארם סבון פנים שמיועד לעור יבש. העניין הוא שזה ייבש לי עוד יותר את העור, יש לך המלצה על משהו שמתאים לעור שלי? תודה

01/07/2013 | 11:40 | מאת:

יונית שלום, ראשית, שימי לב שבדר"כ תכשירי טיפוח אשר רוכשים בפארמים אינם מספקים מענה ספציפי לבעיות עור המצריכות אבחון וטיפול אישי. ממליצה להתייעץ עם קוסמטיקאית רפואית אשר תאבחן בצורה יסודית את מצב עורך וצרכיו, ותתאים לו טיפולים/תכשירים במינונים המתאימים. לשאלתך, ממליצה לבדוק את התכשיר לניקוי וחידוש עור יבש: dry skin relief bar של חברת PCA SKIN (ארה"ב). הסבון הזה מכיל מרכיבים פעילים ואנטי אוקסידנטים, ויטמין E, תמצית דבש ועוד מרכיבים אשר מטפלים היטב בעור פנים יבש ומותירים אותו ללא כל סימני קילוף. בהצלחה, מוזמנת לקליניקה שלנו ליעוץ אישי 6599* אור קוסמדיקס