נימי דם

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

20/06/2013 | 09:14 | מאת: צביקה

שלום יש לי בפנים נימי דם בולטים , בנוסף העור שלי בדרך כלל אדמומי, ויש לי בעיה שאני גם מסמיק מהר...לא יודע אם זה קשור לנימי דם.. האם קיים טיפול להלעמת הנימים והאדמומיות? מה כדאי ומומלץ?? תודה רבה

24/06/2013 | 10:01 | מאת:

צביקה שלום, מה שאתה מתאר זה קופרוז-בעיית עור המתבטאת בנימי דם המופיעים בפנים. לעניין האדמומיות וההסמקה-ייתכן שמדובר ברוזציאה-תופעת עור המאופיינת באדמומיות תמידית והסמקה. ניתן לטפל בבעיות אלה ע"י טכנולוגיית הלייזר-דרך בטוחה ולא פולשנית לניקוי נימי הדם והעלמת האדמומיות. מוזמן לייעוץ בקליניקה 6599* אור קוסמדיקס