פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

18/06/2013 | 16:58 | מאת: אייל

היי, אני בן 15 ורציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי לטפל בפצעי בגרות? איזה טיפולים מומלץ ותוך כמה זמן אני יכול לראות שיפור?? תודה.

19/06/2013 | 13:29 | מאת:

שלום אייל, ממליצה לך על טיפולי פנים אצל קוסמטיקאית רפואית. הטיפול באקנה כולל ניקוי עמוק של העור, ניקוז קומודונים (שחורים)והרגעת העור. הטיפול משלב תכשירים טיפוליים בעלי רכיבים פעילים היעילים במיוחד לעור שמן ובעייתי. לשאלתך השנייה, הצלחת הטיפול תלויה במידה רבה בהתמדתך בטיפולים, ובמקביל עליך להקפיד על שגרת ניקוי עור יומיומית, תוך שימוש במוצרים פרא-רפואיים המתאימים למצב עורך. אתה מוזמן ליעוץ אישי בקליניקה 6599* אור קוסמדיקס