שאלה על קמטים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

18/06/2013 | 11:21 | מאת: גליה

שלום, מה אפשר לעשות כדי למנוע קמטי הבעה ? יש לי באיזור שמסביב הפה וסביב העיניים. ? איזה סוג טיפול מתאים? (אני בת 48) תודה. גליה.

18/06/2013 | 16:45 | מאת:

שלום גליה, בקמטי הבעה סביב הפה ובאיזור העיניים ניתן לטפל ע"י לייזר או בוטוקס. שתי האופציות מאוד פופולריות ושתיהן מביאות לתוצאות אסתטיות מצוינות. הטיפול בלייזר מאפשר בקלות הצערה והחלקה דרמטית של העור, אנרגיית הלייזר חודרת לעומק הנכון בעור על מנת לעורר ייצור קולגן אשר מפחית הופעת קמטים סביב הפה והעיניים. האופציה הנוספת היא טיפול בבוטוקס אשר מביא להעלמת קמטים במצח ובאזור העיניים, וכן למניעת היווצרות של קמטים חדשים. מוזמנת לייעוץ אישי בקליניקה, 6599* אור קוסמדיקס