הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

17/06/2013 | 09:40 | מאת: אדווה

אני שוקלת להתחיל הסרת שיער בלייזר ורציתי לדעת תוך כמה זמן רואים תוצאות בהסרת שיער בלייזר? אחרי כמה טיפולים? תודה.

17/06/2013 | 10:38 | מאת:

שלום אדווה, במכשיר הלייזר המתקדם שיש ברשותנו - ווקטוס - ניתן לחזות בתוצאות אסתטיות יפהפיות כבר אחרי שניים-שלושה טיפולים. (המרווח בין טיפול לטיפול הוא כחודשיים). כמובן שזה לא גורף ובדר"כ תלוי ברמת השעירות, באיזה איזור הטיפול נעשה וכו'. ליעוץ אישי מוזמנת ליצור עימנו קשר 6599* אור קוסמדיקס