עור יבש

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

13/06/2013 | 11:52 | מאת: נירית

העור פנים שלי יבש ולפעמים גם מתקלף...אני מנסה המון סבונים ומוצרים אבל עדיין זה לא עובר היובש. מה מומלץ לעשות? תודה , נירית

13/06/2013 | 17:12 | מאת:

שלום נירית, יתכן שאת משתמשת במוצרים שאינם מתאימים למצב עורך. אני ממליצה לך לגשת לאבחון עור הפנים אצל קוסמטיקאית רפואית. כיום, יש מענה מצוין לבעיות של עור יבש ומתקלף - הן מבחינת מוצרים והן מבחינת טיפולי פנים. אך כמובן נדרש אבחון דרמטולוגי והתאמה לפני כן. מוזמנת לייעוץ בקליניקה שלנו. 6599* אור קוסמדיקס