כתם אחרי לידה

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

12/06/2013 | 11:00 | מאת: תמר

שלום, אני כמה חודשים אחרי לידה והופיע לי לאחרונה כתם בגוון חום על המצח..מה אפשר לעשות? יש קרם מומלץ?

13/06/2013 | 17:06 | מאת:

שלום תמר, כתמי עור לאחר לידה הן תופעה מוכרת אצל נשים רבות. כדי להמליץ לך על הפתרון שהכי יתאים עבורך אצטרך לראות את הכתם ולראות את גוון עורך. באופן כללי, יש מגוון פתרונות אסתטיים המתאימים לכתמי עור: פילינג לייזר, לייזר וטיפולי פנים מתקדמים. אשמח לראות אותך ולהתאים עבורך את הטיפול הנכון והמתאים למצבך. בהצלחה. 6599*