ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

11/06/2013 | 15:14 | מאת: מורן

אני בגיל צעיר בת22 ופתאום התחילו לי ורידים ברגליים, יחסית בולטים. ממה זה נוצר? זה קשור לגנטיקה? והאם יש דרך להסיר את זה ולמנוע את זה שלא יחזור יותר? תודה!

13/06/2013 | 09:25 | מאת:

שלום מורן, יתכן והופעת הורידים אצלך קשורה בגנטיקה, יתכן כי זה קשור לגורמים נוספים כמו חשיפה מרובה לשמש. לגבי טיפול-הדרך הבטוחה לטפל בורידים היא ע"י לייזר. קרן הלייזר נספגת בכלי הדם הקטנים, גורמת לחימומם ועל-ידי כך מעלימה את הורידים. נשמח לייעץ לך באופן אישי 6599*